Tanfolyami díjak - Csikung tanfolyamok, stressz oldás, meditációs tanfolyamok

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tanfolyami díjak

TANFOLYAMOK


Közlemény tanfolyamainkról !!!

A Mingtang Egyesület, az Önfejlesztésért Alapítvány és a Nabú  és Társai Kft. megszüntetését végelszámolással 2014 évben megkezdtük, ezért a Mingtang Központ telephelyén tanfolyamokat nem tartunk, a továbbiakban csak jótékonysági tanfolyamokat tartunk évente 2-3 alkalommal bérelt teremben, melyeken való részvétel feltételei a következők:

  • Minimum 20 fő részvétele (elözetes regisztrációval).

  • Az általunk megadott négy nonprofit alapítvány egyike részére min. 10000 Ft befizetése, (ezek nevét és számlaszámát weblapunkon a későbbiekben közzé tesszük).*

  • A tanfolyamot bérelt helység tartjuk annak bérleti díjának arányos részének befizetése a tanfolyam kezdetén a bérbeadó pénztárába.


Megjegyzés: *A szóbajöhető nonprofit alapítványok megjelölése a későbbiekben történik, de ilyenek lehetnek  például gyermekek élelmezésével foglalkozó, vagy állatmenhelyet fenntartó alapítványok.

Regisztráció >>>>>>>>>


A tandíjak tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

* 10-10% tandíjkedvezmény személyenként barátitársaságoknak és cégeknek min. három résztvevő estén, egy e-mailben való jelentkezés esetén. ("Egyidejű jelentkezés" az is ha valaki a már regisztrálthoz új jelentkezőként e-mailében jelentkezik feltüntetve, hogy kihez kíván kapcsolódni ugyanazon tanfolyamon.)

** Ha a résztvevök bármelyikének teljes árú tandíjat kell fizetni, csak akkor érvényesithetik a további családtagok a családi kedvezményt. (Például: 1 fö teljes árat fizet + egy vagy több fő családtagi árat fizet).
Második és további családtagok részére egyidejű tanfolyam végzése esetén Családi kedvezmény igénybevétele esetén a barátitásságok részére biztosított 10-10%-os tandíj kedvezmény nem jár. (Családtagnak számítanak az közös háztartásban élő szülök, gyerekek, testvérek, házaspárok és élettársak.).

***Csak sportoktatói végzetséggel.

.JELENTKEZEM

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz