Önfejlesztö meditációk - Csikung tanfolyamok, stressz oldás, meditációs tanfolyamok

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Önfejlesztö meditációk

RÓLUNK > Könyveink


Önfejlesztő meditációk

Letölthető Meditációk
Dr. Berend Róbert (Lunárimpex Kiadó 2012)
Puha borító, 340 oldal (fekete-fehér)
Ára: 3500 Ft.

A könyv fülszövege:

Ez a mű egyedülálló kötet a meditáció szerteágazó témakörében. Célja elsődlegesen a stressz- és depresszióoldás, ugyanakkor nagyon hatékony stresszmegelőző módszer is.
Alkalmazásával kiegyensúlyozott és dinamikus lesz, kevesebb surlódás éri a hétköznapokban, családjában és munkahelyén. Ettől válik ez a könnyen elsajátítható gyakorlatsor önfejlesztő meditációvá.
Olvasmányos és érdekes stílusban használja fel a keleti kultúra hihetetlen tudásanyagát, mégsem miszticizál. Állításait a tudomány eredményeivel igazolja. Kötete több évtized munkájának, tapasztalatának összegzése, a Mingtang Meditációs Iskola (MMI) gyakorlati alkalmazása.
Következetesen felépített rendszere világosságot teremt a különböző meditációs technikák útvesztőjében. Ha Ön kezdő, most megtanulhat meditálni, ha pedig haladó, tisztábban átláthatja eddig megszerzett tudását.
Felismerheti, melyek azok a területek a meditáción belül, amelyeket eddig félreértett, vagy nem jól használt, s ezeket a helyükre teheti.
Legyen ön vezető vagy alkalmazott, menedzser, sportoló vagy politikus, pontosan tudja, milyen nagy jelentősége van a nyugodt elmének
a rendezett hétköznapi és munkahelyi légkör megteremtésében. Ennek több neves szakember és gondolkodó is komoly jelentőséget tulajdonít:

  • "A rendszeresen meditálók békésebbek, tevékenyebbek és kreatívabbnak érzik magukat, kielégítőbb kapcsolatuk az emberekkel, és jobban élvezik az életet."

Ronald J. Comer

  • "Amit az elme ismer, az a tudás; amit a szív ismer, az a szeretet; a meditáció pedig maga a létezés."

Osho

  • "A meditáció segít leküzdeni a krónikus szorongást, erősíteni az önbecsülést, elkerülni a súlyos depresszió visszatérését."

Atkinson és Hilgard

Nagyításhoz kattints a képre

A kötet exkluzivitása, hogy 29 meditáció leírását is tartalmazza, melyek közül nyolc  letölthetők a hang.berend.hu weblapról, mp3 formátumban.

A szerzöről:
Dr. Berend Róbert mérnök, biológus, filozófus több évtizede foglalkozik a meditációk különböző technikáival. Meditációkkal kapcsolatosan mintegy 15 publikációja jelent meg. A Chi Kung (csikung, qigong) világa és a Chi Kung (Csikung, Gi gong) a gyakorlatban valamint az Önfejlesztés chi kunggal című könyveiben kínai hagyományokra épülő speciális mozgáshoz kapcsolódó meditációkat ismertet.
Mingtang Meditációs Iskola


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz